Vragen? Gewoon bellen: +31(0) 38 45 78 445 info@energy-check.nl

U weet dat uw energiekosten lager kunnen maar u heeft niet de tijd of kennis om dit te realiseren?

Energy-Check is een energie adviesbureau dat al meer dan tien jaar lang ondernemers deskundig ondersteunt bij energievraagstukken.

Een inkoopcollectief voor elektriciteit en gas brengt ook voor kleine tot middelgrote bedrijven veel voordelen met zich mee. “Samen zijn we groot, samen zijn we sterk”, geldt zeker ook in de energiewereld.

Gemiddeld kan een klant 15% besparen op haar energietarieven bij deelname aan een inkoopcollectief.

Sinds dit jaar heeft Energy-Check een eigen collectief opgezet. Deelnemers van het Energy-Check Collectief krijgen niet alleen gunstigere prijzen en voorwaarden, maar Energy-Check regelt ook alle energie gerelateerde zaken bij de energieleverancier, netbeheerder, meetbedrijf of belastingdienst en controleert uw factuur op aanvraag.

Nog meer besparen?

Naast de collectieve inkoop van energie kan Energy-Check u ook helpen bij het reduceren van uw verbruik. Energie monitoring en/of een energiescan maken inzichtelijk waar het verbruik in zit, waardoor er een plan van aanpak opgesteld kan worden.

Wilt u profiteren van de collectieve inkoop van energie en/of kunt u hulp gebruiken bij het reduceren van uw energieverbruik? Vul dan het contactformulier in op onze website.