Vragen? Gewoon bellen: +31(0) 38 45 78 445 info@energy-check.nl

De energiemarkt wordt met de dag uitdagender. Terwijl vragen rondom energieverbruik en verduurzaming alleen maar toenemen, kiezen energieleveranciers er steeds vaker voor om enkel bestaande contacten te bedienen. Het afgelopen jaar hebben wij daarom alles behalve stil gezeten. Naast het beantwoorden van vele inhoudelijke vragen konden wij ook op ondersteunend vlak veel voor onze klanten betekenen. Bovendien begeleiden wij steeds vaker op strategisch niveau welke keuzes onze klanten moeten maken.

Om onze kwaliteit en service in 2023 niet enkel te borgen, maar ook uit te breiden informeren wij jou graag over het feit dat Energy-Check en Het EnergieAdviesBureau uit Vorden vanaf 1 januari 2023 hun krachten bundelen.

Wie is Het EnergieAdviesBureau?

Het EnergieAdviesBureau bestaat al sinds 2008 en is net als Energy-Check gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven bij de inkoop van energie, het verduurzamen van energiestromen en het uitvoeren van energie besparingsonderzoeken. Daarnaast is Het EnergieAdviesBureau ook actief in het aanvragen van energie- en milieusubsidies. Hierdoor breiden wij niet alleen ons team, maar ook onze dienstverlening voor jou uit. Samen kunnen we meer betekenen, hebben we meer capaciteit en zijn we nog sterker in onze energie- en subsidie dienstverlening.

Wat verandert er vanaf 1 januari?

Feitelijk verandert er voor jou vanaf 1 januari 2023 niets. Als klant van Energy-Check blijven lopende contracten actief en staat ons team nog altijd graag voor jou klaar.

Hoe ziet jullie nieuwe team en dienstverlening eruit?

Een nieuw team, een nieuw jasje. Wij snappen als geen ander dat je benieuwd bent naar onze uitbreiding. Speciaal daarvoor vind je op onze nieuwe website een overzicht terug van ons team en ieders expertise. Klik dus zeker even verder, dan ontdek je direct ons volledige aanbod.

We hopen je via deze weg voldoende geïnformeerd te hebben. Heb je toch nog een vraag of wens je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar!