Vragen? Gewoon bellen: +31(0) 38 45 78 445 info@energy-check.nl

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende functie in de snel veranderende energiemarkt? Start dan als junior Commercieel talent bij Energy-Check en werk jezelf binnen twee jaar op tot de commerciële professional in de energiemarkt van de toekomst.

Als junior Commercieel talent ga jij binnen Energy-Check direct aan de slag met vraagstukken op het gebied van commerciële dienstverlening. Tijdens ons tweejarige opleidingstraject ontdek jij alle ins en outs van de energiemarkt om vanuit jouw eigen kracht verder te groeien naar dé commerciële specialist van de toekomst. Je duikt in de mogelijkheden van kostenbesparing en verduurzaming, leert binnen no time heel veel expertise te ontwikkelen, gaat direct aan de slag met leuke en uitdagende projecten en werkt iedere dag aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving

Als junior Commercieel talent werk je samen met jouw collega’s voor aansprekende opdrachtgevers en aan verschillende soorten commerciële vraagstukken. Je leert om professioneel en deskundig advies te geven aan bedrijven, werkt projectmatig en denkt in mogelijkheden. Vanuit jouw ambitie en interesse in de energiemarkt ben en blijf jij op de hoogte van de laatste trends in onze wereld. 

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Inkopen van energie; 
 • Belasting terugvragen van te veel betaalde energiebelasting voor onze opdrachtgevers; 
 • Uitvoeren van energiemonitoring;
 • Ondersteunen bij het opstellen van businesscases van energiebesparende maatregelen; 
 • Uitvoeren van factuurcontrole;
 • Op de hoogte blijven en adviseren over duurzame innovaties.

Aan de slag als junior Commercieel talent

Deze functie is geschikt voor starters op de arbeidsmarkt met ambitie en passie voor energie. Energy-Check kent een platte organisatiestructuur en kenmerkt zich door flexibiliteit en veel ruimte voor eigen initiatief. Kennisdeling is een zeer belangrijk aspect binnen onze organisatie. Als junior Commercieel talent word je daarom op verschillende projecten ingezet. Je werkt altijd samen met collega’s voor onze opdrachtgevers. De locaties van onze klanten zijn verdeeld over Nederland en soms ook daarbuiten. Het is dan ook belangrijk dat je bereid bent te reizen. Daarnaast vragen wij:

 • HBO/WO opleiding in een economische en/of bedrijfskundige richting
 • Maximaal twee jaar (relevante) werkervaring
 • Affiniteit met de energiemarkt, verduurzaming en/of ontwikkelingen daarin
 • Communicatieve vaardigheden
 • Projectmatig werken is voor jou een pré
 • Iemand die denkt in mogelijkheden en kansen

Arbeidsvoorwaarden

Als junior Commercieel talent ontvang jij van ons afhankelijk van het aantal uren dat je werkt en jouw werkervaring een marktconform salaris. Daarnaast word je vanzelfsprekend ondersteund in de faciliteiten die nodig zijn om je zo goed mogelijk te ontwikkelen en bieden wij aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioen. Je wordt door ons jonge en gedreven team meegenomen in de ontwikkelingen van de energiemarkt en verduurzaming en krijgt alle mogelijkheden om je te ontplooien tot de commerciële professional van de toekomst. Wij bieden jou de mogelijkheid om het beste uit jezelf én het team te halen, faciliteren jouw groei en talent met persoonlijke aandacht, opleiding en coaching.

Ben jij het junior Commercieel talent dat wij zoeken? 

Mail dan vandaag nog jouw CV en motivatie naar ons! Wij zijn een team met ambities en vinden de match van jouw DNA met dat van ons minstens net zo belangrijk als jouw kennis en ervaring.

Heb je voorafgaand aan jouw sollicitatie een vraag? Neem dan gerust contact op met Niek van Erk via 06 144 602 41 of niek@energy-check.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.