Vragen? Gewoon bellen: +31(0) 38 45 78 445 info@energy-check.nl

De Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) helpt bedrijven en non-profitorganisaties om grootschalig duurzame (hernieuwbare) energie te produceren. Ook kun je deze subsidie inzetten om voor jouw organisatie CO₂-verminderende technieken toe te passen.

De SDE++ subsidie zou volgens eerdere berichtgeving opengesteld worden op 6 juni 2023. Wegens gebrek aan goedkeuring van de Europese Commissie is de openstelling uitgesteld tot september 2023. De reden hiervan is dat in de nieuwe aanvraagronde een essentieel onderdeel is veranderd.

Van uitstel komt wat ons betreft geen afstel. Ondanks dat de aanvraagronde is opgeschoven, kunnen wij al wel voor je aan de slag. Met behulp van onze Quick Scan omschrijven wij de mogelijke subsidiefactoren voor jouw bedrijf én bieden we je een stappenplan om de uiteindelijke subsidie (zelf of in samenwerking met ons team) in te dienen.

Let op! Bij het indienen van een SDE++ subsidieaanvraag ben je verplicht een verklaring van een constructeur toe te voegen. Wij werken met verschillende constructeurs samen en zien al gauw een doorlooptijd van vier tot zes weken. Wacht dus niet te lang en kom vandaag nog in actie. Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar!