Vragen? Gewoon bellen: +31(0) 38 45 78 445 info@energy-check.nl

Vandaag ontvingen wij – eerder dan verwacht – positief nieuws: onze eerste DUMAVA aanvraag is namelijk toegekend!

De DUMAVA subsidieregeling komt eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed tegemoet in de kosten om te verduurzamen. De eerste DUMAVA ronde opende afgelopen 3 oktober en was binnen één dag overtekend.

Gezien het beperkte budget schatten wij van te voren in dat dit wel eens hard kon gaan. Als team zaten we er daarom al vroeg klaar voor om onze 50 aanvragen in te dienen. Helaas was het daarvoor benodigde systeem gedurende de hele dag niet bereikbaar. Maar wie niet waagt… ? Tot ’s avonds laat hebben we er samen voor gezorgd dat alle aanvragen alsnog werden ingediend. Om exact 23:59 sloten we onze laptops af.

Al gauw bereikte ons het goede nieuws: 60 procent van onze aanvragen was ingeloot voor de eerste toekenning. Inmiddels is onze eerste aanvraag beoordeeld met een positief resultaat. Dit betekent dat de school waarvoor wij de DUMAVA subsidie hebben aangevraagd kan starten met het plaatsen van LED verlichting. Voor het einde van dit jaar verwachten wij berichtgeving over de andere aanvragen te ontvangen. Daarbij hopen we natuurlijk op nog vele succesmomenten.

De eerst volgende DUMAVA subsidieronde opent in januari 2024.

Wil jij kans maken op een DUMAVA subsidie? Neem dan alvast contact met ons op. We begeleiden je graag bij jouw aanvraag.