Vragen? Gewoon bellen: +31(0) 38 45 78 445 info@energy-check.nl

Deze week ontving Niek uit handen van Wilco de Ruiter (TME Zwolle) en onder toeziend oog van Rutger Wuite (10HOOG Bedrijfsmakelaars) de sleutel van ons nieuwe kantoor. Na 10 jaar te zijn gevestigd aan de Aagje Dekenstraat 51 verhuizen wij begin maart naar de Trawlerweg 9 in Zwolle. 

Eerst verduurzamen

Om ons nieuwe kantoor in gebruik te kunnen nemen hebben wij voor pandeigenaar TME allereerst een energieonderzoek en advies uitgewerkt. Gezien het verplichte energielabel C voor kantoren (geldig vanaf 1 januari 2023) hebben we het huidige energielabel opgesteld en onderzocht welke maatregelen nodig waren om onze nieuwe werkplek te verduurzamen. Door het plaatsen van energiebewuste LED verlichting voldoet het pand aan de gestelde eisen en dus aan energielabel C. Februari staat in het teken van de verduurzamingswerkzaamheden en inrichting van onze nieuwe werkplek.

Centraal middelpunt

Ons nieuwe kantoor ligt dichtbij de A28 en is zeer toegankelijk. Op de tweede verdieping van het pand beschikken wij over drie ruimtes die volledig voor ons team beschikbaar zijn. Naar verwachting zijn de werkzaamheden en inrichting begin maart gereed en kan vanaf dan ons team uit Zwolle en het oorspronkelijk Het EnergieAdviesBureau team uit Rijssen op deze plek samen aan de slag.

Zodra onze definitieve verhuisdatum bekend is, informeren wij je hier uiteraard over. Heb je tot die tijd een vraag of wens je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar!