Vragen? Gewoon bellen: +31(0) 38 45 78 445 info@energy-check.nl

Om de nieuwe DUMAVA subsidieronde nog beter aan te laten sluiten op de wensen van maatschappelijk vastgoedeigenaren, opende het loket al op 4 september. De al ingevulde concept subsidieaanvragen hoefden hierdoor op 18 september, bij de opening van de nieuwe DUMAVA-regeling, alleen nog worden ingediend. Daar is massaal gebruik van gemaakt!

Binnen no time ontving Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) meer aanvragen dan er subsidie beschikbaar is. Daarom is de regeling inmiddels weer gesloten. Gelukkig konden wij onze 36 ingediende aanvragen tijdig versturen.

Heb jij de boot helaas gemist? In 2024 komt er weer een nieuwe DUMAVA subsidieronde. Onze tip: wacht niet te lang, maar bereid je tijdig voor. Dan houden wij jou in de tussentijd op de hoogte van de ontwikkelingen.

De DUMAVA subsidieregeling komt eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed tegemoet in de kosten om te verduurzamen. De eerste DUMAVA ronde opende in het najaar 2022 en was binnen één dag overtekend. De tweede subsidieronde zou starten in januari 2024, maar werd vervroegd naar september 2023. Vanaf 2024 keert de regeling jaarlijks terug. In totaal is er namelijk tot 2030 een budget beschikbaar van € 1,9 miljard.

Wil jij een DUMAVA subsidie aanvragen? Neem dan alvast contact met ons op. We begeleiden je graag bij jouw aanvraag.