Vragen? Gewoon bellen: +31(0) 38 45 78 445 info@energy-check.nl

Een energiesimulatie helpt je beter voor te bereiden op een energieke toekomst. Zo weet je welke kansen en risico’s er zijn en krijg jij inzicht in mogelijke energietekorten of -overschotten. Bovendien levert een energiesimulatie jou een gebalanceerd energieverbruik op.

Wanneer jouw onderneming gaat verhuizen of wanneer je wil verduurzamen door een warmtepomp of zonnepanelen te plaatsen, is het allereerst van belang het benodigde vermogen van de energie aansluiting te bepalen. Wij leggen jouw huidige energieverbruik als basispunt vast om vervolgens (toekomstige) verduurzamingsaanpassingen te simuleren in de benodigde netaansluiting.

In onze energiesimulatie gaan we altijd uit van een heel kalenderjaar. Hierdoor zie jij in één oogopslag op welke momenten er pieken in jouw energieverbruik ontstaan of wanneer er overlap is tussen de zon-productie en het energieverbruik van jouw gebouw. Naar wens kunnen wij de invloed van energieopslag in onze simulatie verwerken of een energiesimulatie voor meerdere jaren vooruit voor jou uitwerken.

Waar wacht je nog op? Werp een blik in jouw energietoekomst!