Vragen? Gewoon bellen: +31(0) 38 45 78 445 info@energy-check.nl

Het is zover: het e-loket informatieplicht energiebesparing is GEOPEND!

Verbruikt jouw onderneming of instelling meer dan 50.000 kWh elektriciteit en/of 25.000 m3 aardgas per jaar? Dan valt jouw bedrijf of instelling onder de energiebesparingsplicht. Dit betekent dat jij verplicht bent om energiebesparende maatregelen te treffen die een terugverdientijd van maximaal vijf jaar kennen. Ook dien je hierover eens in de vier jaar op grond van de informatieplicht energiebesparing en/of onderzoeksplicht energiebesparing te rapporteren.

Met 149 energiebesparende maatregelen in handen is het sinds gisteren mogelijk om tot 1 december de informatieplicht van 2023 af te melden.

Als energiebesparingsexpert kijken wij graag met je mee en beoordelen we welke maatregelen het meeste effect op jouw energiekosten zullen hebben. Ook de opname van de erkende maatregelenlijst en het invoeren van de door jou getroffen maatregelen in het E-portaal van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) nemen wij graag voor je uit handen.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw adres en huidige energieverbruik naar info@energy-check.nl te mailen, zodat wij jou van een vrijblijvend voorstel kunnen voorzien. Leuker kunnen we het niet maken, wel energieker 😉

Wil jij een voorstel op maat ontvangen? Neem dan alvast contact met ons op. We begeleiden je graag bij jouw informatieplicht 2023.